Steve Jobs. Een nieuw voorbeeld voor me

  • Sharebar

Ik heb Steve Jobs nooit gevolgd of me voor hem geïnteresseerd. Tot ik vandaag via een tweet van Richard Branson deze video zag.

Hier een link van een video die is gemaakt in 2005 van Steve Jobs. Hij verteld 3 verhalen aan de studenten van Stanford die zijn leven markeren. Neem de tijd om de video te bekijken en vooral de aardse wijsheid eruit te halen.

Ik ben geen éénling met mijn drang naar leven vanuit passie en anderen te helpen hierin. Deze 15 minuten van Steve Jobs vertellen alles.

Geniet, en leef vanuit je talenten en je passie. Stay hungry en Stay foolish! Aldus Steve Jobs.

http://www.youtube.com/watch?v=UF8uR6Z6KLc&feature=player_embedded

Leave a Reply

*

Pieter op Facebook
Meld je aan voor de Passiebrief
Binnenkort nieuws
Natuurlijk mis ik niet de evenementen van Tony Robbins en Richard Branson, mijn idolen. Maar ik denk dat het in Nederland tijd is voor Nederlands geweld. Ik zie graag een explosie onder mensen om vanuit hun passie te gaan leven.
Samen Zaaien, Groeien en dan Bloeien! Vanuit passie leven betekent in vrijheid leven! Vrijheid wordt ook wel gezien als de mogelijkheid om te doen en laten wat men wil terwijl een ander dat ook kan, zowel in lichamelijke als in geestelijke zin.
Spreuk van de maand
"ZAAIEN, GROEIEN EN SAMEN BLOEIEN"!
Pieter Monsma
"Goed boeren"
"Neem eens hooi op je vork"
"Samen onze passies en talenten delen"
"Een schop onder je kont"
"Je kunt van mij de passie krijgen"
"Geen gezeik, van Passie wordt je rijk"