Netwerken

Pieter is een professionele netwerker.

Al vanaf het moment dat Pieter zijn passie voor inspireren had gevonden is daarbij netwerken direct een rode draad geworden.

Het opbouwen van communities is fantastisch. Samen bereik je namelijk altijd meer dan in je eentje.

Als National Marketing Directeur leidde Pieter op zijn 26e al een organisatie van 5000 mensen. Met meer dan 8 presentaties per week mocht hij door heel Nederland en Europa de verschillende afdelingen inspireren tot groei. Leiderschap is daarbij het belangrijkste om dor te geven. Te trainen en mensen uit te dagen te gaan leiden.

Als directeur van BNI Flevoland geef ik trainingen door het hele land over hoe je met professioneel netwerken meer omzet genereert voor je onderneming. BNI Beaufort in Emmeloord is afgelopen jaar het beste chapter geweest van de 150 chapters in Nederland. De meeste aanbevelingen worden aan elkaar gegeven en daardoor ook de meeste nieuwe omzet gecreeërd voor elkaar.

Ik help mensen met netwerken bouwen en onderhouden.

Zelf heeft Pieter met netwerken binnen 4 maanden de RAI vol gekregen met 2500 enthousiaste deelnemers van het Millionaire Mind Intensive, een driedaagse training van T. Harv Eker. En vele grote evenementen volgden.

Netwerken is samen werken aan leiderschap.

Leef met Passie.

 

Pieter op Facebook
Ontvang gratis de Passiebrief

Laat je inspireren door de Passieboer!

Meldt je hier aan.

Directeur Citro├źn NL over Pieter
Pieter Monsma
"Goed boeren"
"Neem eens hooi op je vork"
"Samen onze passies en talenten delen"
"Een schop onder je kont"
"Je kunt van mij de passie krijgen"
"Geen gezeik, van Passie wordt je rijk"