Inspiratie

 

Met de klompen in de klei.

Ik heb weer zin om met mijn passie voor mensen via coaching, seminars en spreekbeurten te laten groeien in hun eigen passie!

Na het enorme succes in de RAI met T. Harv Eker en de afgelopen jaren mesamengewerkt te hebben met sprekers als, Les Brown, Robert Kiyosaki van het boek "Rijke Pa Arme Pa", Ananda Giri, en vele anderen wordt 2014 weer een jaar met bijzondere evenementen. 

Mijn echte talent en Passie kan ik zelf kwijt aan mensen. Mensen laten groeien. Door spreker te zijn op congressen waar ik de Passie kan preken. Laatst op de week van de Inspiratie gesproken voor de belastingdienst. Geweldig. Daar was wel wat passie nodig:-)

Filmpjes over passie, heb jij er één deel ze dan.

En verder ben ik bezig om mee te helpen om de "verborgen armoede" uit Nederland te verdrijven. Maar daarover later meer

Veel plezier en Passie en tot gauw!

Pieter Monsma

Passie uit de Polder

 

 
Help je naaste:
Kijk om je heen en luister….
Er is iemand die je Passie nodig heeft. Zo hebben we ook iemand mee over de streep geholpen met de elfstedentocht. Samen sterk.
Laten we samen Nederland wakker maken met Passie, opschudden die boel! Met hooivorken de straat op, aktie! Wij willen (anderen laten) groeien!
 
 

 

Heerlijk om op de stoel te zitten bij Pauw En Witteman. Geen zenuwen maar juist een gevoel van genieten. Geef mij maar het podium en het publiek. Maar ook steeds meer raak ik geïnteresseerd in wat er in de wereld gebeurt. Niet om daar uren over te praten maar om daar positief iets mee te kunnen doen. Delen met anderen die positief ingesteld zijn.
Ik wil Jeroen en Paul (als ik mag tutoyeren) heel erg bedanken en ook Laura die me heeft voorbereid op dit debuut om live voor de camera's iets te mogen zeggen over mijn passie.
Mijn passie is veel meer dan T. harv Eker naar Nederland brengen. Hij past wel in mijn beeld om in Nederland een verschil te maken in denken. Mijn verlangen is dat mensen veel meer hun gaven en passies gaan delen met elkaar en vandaar een mooiere wereld maken. Een wereld met kansen en uitdagingen waarin we elkaar versterken en niet verkleinen.
Een jaar geleden heb ik de keuze gemaakt mij vooral in te zetten met mijn talent om mensen te inspireren. Ik kan in 1 tot 2 uur mensen uit een isolement halen van angst en betovering. Betovering van alle uitwendige invloeden die een mens gemaakt heeft tot iemand anders. Wat is er mooier dan mensen weer dichter bij zichzelf te brengen en vandaar succesvol te maken in het leven.
Het Millionaire Mind Intensive is een seminar wat ondernemende mensen ook zo'n kracht geeft. Vanuit je passie te vlammen en dat met een goede financiële blauwdruk waardoor je gefocused bent niet op hard werken om een bedrijf op te zetten maar in vrijheid een financiële vrijheid op te bouwen met een bedrijf of vak dat bij je past.
Kom naar 1-3 april in de Amsterdam RAI en je (financiële leven) zal nooit mee hetzelfde zijn.
De Passieman uit de polder!
Pieter Monsma

 

 

 

Pieter op Facebook
Ontvang gratis de Passiebrief

Laat je inspireren door de Passieboer!

Meldt je hier aan.

Directeur Citro├źn NL over Pieter
Pieter Monsma
"Goed boeren"
"Neem eens hooi op je vork"
"Samen onze passies en talenten delen"
"Een schop onder je kont"
"Je kunt van mij de passie krijgen"
"Geen gezeik, van Passie wordt je rijk"