Over Pieter

 

Volg mij nu ook op Twitter: www.twitter.com/pietermonsma

Bekijk hier de uitzending van Naaste Familie, het geeft een goed portret van mijn gezin en onze passies: http://player.omroep.nl/?aflID=11611073 

Pieter Monsma is van huis uit akkerbouwer zeg maar gerust boer. In de jaren ‘90 was hij een succesvol (netwerk) trainer binnen de organisatie van een Amerikaanse multinational en had later een assurantiekantoor.

Hij is getrouwd met Donna en heeft een fantastische zoon Jesse (2000) en een prachtige dochter Lonneke (2002). Hij belegt in vastgoed en is motivational trainer. Naast zijn Nederlandse vastgoed portefeuille heeft hij in Costa Rica samen met een aantal partners verschillende grote projecten lopen. Geen teakhout bomen, maar juist de ondergrond en het ontwikkelen van woonconcepten zijn zijn specialiteit en dit is een enorm groeiende markt in Midden Amerika.

De grootste passie is mensen. Het delen van passie met anderen. Dit kun je personal coach in zelfontwikkeling noemen, hij noemt het zelf "passiecoach".

Hij gelooft dat als je de passie binnenin je zelf vind de rest vanzelf volgt en geen enkele moeite meer zal gaan kosten. Hij gelooft dat hij dit bij iedereen binnen een uur boven water kan krijgen. Hij leert je zaaien en zelf zul je hierdoor veel beter kunnen oogsten.

Mijn boerderij waar ik woon en altijd boer op ben geweest.

Al Jong was ik geïnteresseerd om boer te worden. Ik heb de paarden nog gemend en de eerste trekkers gereden.

 

 Ik zie veel uit het relatieve. Wat ik zeg moet je nooit geloven. Het is hoe ik dingen zie en waar ik mee leef. Jouw wereld kan er heel anders uitzien. En waar je ook naartoe wil gaan, volg je trekkerpad en geniet van de hobbels en lach naar iedereen.

 

 

"Als boer heb ik altijd geleerd met mijn beide klompen in de klei te blijven staan, maar ook dat je wel eens hulp nodig hebt om verder te komen dan hard werken achter die twee dampalen. Tijdens mijn boer-tijd en de tijd daarna ben ik gevraagd om tienduizenden mensen te trainen en ik heb gezien dat ik passie en inspiratie overbreng. Kon ik iedereen die maar even het gevoel heeft dat hij aan het ploeteren is een schop onder zijn of haar kont geven. Ik ben ervan overtuigd dat je binnen een uur meer geïnspireerd bent dan je kan vermoeden. Ik  daag je uit om de mouwen op te stropen en ervoor te gaan. Als ik je daarbij mag helpen heel erg graag!"

Aan deze website wordt hard gewerkt

 

 

Pieter op Facebook
Ontvang gratis de Passiebrief

Laat je inspireren door de Passieboer!

Meldt je hier aan.

Directeur Citro├źn NL over Pieter
Pieter Monsma
"Goed boeren"
"Neem eens hooi op je vork"
"Samen onze passies en talenten delen"
"Een schop onder je kont"
"Je kunt van mij de passie krijgen"
"Geen gezeik, van Passie wordt je rijk"