Reacties

 

Hier lees je reacties van mensen die naar een evenement geweest zijn waarbij ik als inspirator of spreker aanwezig was of mij op televisie hebben gezien. Indien je ook een reactie wilt achterlaten mail me dan even. Hartelijk dank. info@pietermonsma.nl

 

Testimonial:

Hey Pieter, wil uit de grond van mijn hart jou bedanken!!! Het was een SUPER, FANTASTISCH en INSPIREREND weekend. YOU CHANGE LIVES door dit event te organiseren. Het is een voorrecht je te kennen.! Hartelijke groet, Bea

Hallo Pieter, 

Ik kreeg uw mail adres en site door van mijn directeur. Zij heeft voor haar privé de nieuwsbrief aangevraagd. Uw passie en enthousiasme op uw site is zeer aanstekelijk! 

Een grote Jottum! Passie groet terug… 

Met vriendelijke groet, N van A Personeelszaken

Beste Pieter,
Ben fan van je positieve kijk op het leven. Je 'passie'.  Succes met alles wat je doet.
Hgrt. H.P. W

Hartelijk dank voor het aanbieden van toegang tot dit seminar. Ik vond het fantastisch om zulke succesvolle ondernemers op het podium te zien en hun inspirerende betoog te horen. Enorm bedankt dat ik daar bij kon zijn. Top!

Hallo Pieter, Laat ik eerst beginnen met een compliment voor het afgelopen weekend. Wat was dat bijzonder om daar bij te kunnen zijn. En wat krijg je daar energie van. En het smaakt naar meer dit soort evenementen

heej Pieter,
 
Even een mailtje hoe het gaat, ik voel me namelijk een stuk beter!
Toen ik bij je wegreed heb ik eerst mijn achteruitkijspiegel in m'n auto even wat omhoog gezet, anders zag ik niets………geen grapje maar serieus.

K. V. te K.

Beste Pieter,

Ik heb je een keer ontmoet toen ik mee was naar de BNI. Ik heb ontzettend genoten van jouw presentatie aldaar en heb zeker 2 weken nog in een postieve flow gezeten.

Ik heb de uitzending van Naaste Familie gezien en je postiviteit werkt aanstekelijk, geweldig om te zien hoe jij mensen hun kijk op het leven kan laten veranderen.

Bewonderenswaardig hoe jij in het leven staat, ik hoop dat je nog veel mensen mag "aansteken" met je postiviteit.

met vriendelijke groet,

B. R.

 

SS Rotterdam 1 november 2011, In het Theater.

Beste Pieter, 
In Rotterdam helaas geen hooivorken. Hier worden geen aardappels maar pijpleidingen in de grond gestoken.
Het verhaal over passie met de inleiding van de boer op de SS rotterdam en mijn eigen interpretatie van de basis van strategie heeft me gelijk een aanbeveling opgeleverd.
Zodra er in mijn omgeving een zaal vol mensen in nood is voor motivatie en energie hoor je het zeker.
Vriendelijke groet,
Bea
 

 

Beste Pieter,

Je bijzondere levensverhaal op de BNI ledendag vandaag heeft mij enorm geïnspireerd. Ook ik moest mijn hand opsteken na je vraag of er nog meer passie uit het leven te halen valt…Doe je nog steeds aan individuele coaching?

Met vriendelijke groet,
Martijn P.

 

Beste Pieter,

Na jouw inspirerende sessie van gisteren op de SS Rotterdam zou ik je graag toevoegen aan mijn zakelijke netwerk.

Hartelijke groeten,

Esther M.
Drukkerij de Bink BV

 
 
Training BNI Barneveld. 9 juni 2011
 
nog bedankt voor de Super inspiratie! Dit vergeet ik nooit meer.
 
Dag boer Pieter, Nav de training van afgelopen donderdag waarin jij gepassioneerd over jezelf en BNI sprak, link ik je graag aan mijn netwerk. Groet – R. L. Voorzitter BNI Barneveld Huygens .
 
 
 
Ik vond je echt inspirerend en ik kan genieten van mensen zoals jij. Lekker jezelf, veel passie en enthousiasme. H vd H.
 
 
 
Goedemorgen Pieter,
 
Mijn grote complimenten voor de inspirerende training van gisteravond.
Je had precies de juiste toonzetting te pakken voor onze groep en je passie is op alle aanwezigen overgeslagen.
Na jouw training heb ik er absoluut vertrouwen in dat we met de groep van gisteravond genoeg passie kunnen overbrengen op de BNI leden die er gisteren niet bij waren om de spirit en de toewijding terug te vinden om met de groep het jaar succesvol af te sluiten.
We willen dan ook heel graag gebruik maken van je aanbod om nog eens een training voor ons te verzorgen.
En je bent natuurlijk van harte uitgenodigd om als gast bij ons aan het ontbijt aan te schuiven.
Nogmaals hartelijk bedankt voor gisteravond! J. S.

 
1-3 april 2011 RAY MMI met T. Harv Eker 2500 aanwezigen
 
Optreden Rotterdam AHOY voor 350 studenten van Euro Business College uit Rotterdam 30 maart 2011
 
Optreden in Pauw en Witteman. 21 maart 2011
Beste vrienden,
Ik waardeer dat je mijn site bezoekt na de uitzending van Naaste Familie. ( http://player.omroep.nl/?aflID=11611073) Ik heb honderen reacties gehad en heel positief.
ONDER MIJN SCHRIJVEN VERSCHILLENDE LEUKE REACTIES.
We hebben met het gezin veel geleerd, en ook veel plezier gehad aan de opnames en aan het helpen en kennismaken met van het gezin Olsman. We zijn nog steeds met het gezin Olsman betrokken en zullen dat de komende maanden nog zijn om er zeker van te zijn dat het grote verschil in hun huishouden ook blijft.
 
Ik ben daarnaast druk met het organiseren van een seminar van T. Harv Eker. Dat is de schrijver van het boek wat ik in de uitzending heb gegeven aan de familie Olsman (www.hetmiljonairsbreinontrafeld.nl) . Dat was misschien iets te ver van hun bed show, maar achteraf blijkt toch wel dat ze er wat aan gehad hebben. Hein is ondertussen een website aan het bouwen (www.heinhein.nl) en zijn vrouw heeft een leuke baan. Nu nog even de financiën op orde en de mindset veranderen dan is er geen enkel probleem. Dat was ook wel vreemd aan de uitzending dat je denkt dat je met armoede geconfronteerd zou worden maar dat er dus een totaal ander sociaal probleem aan de orde was. Ik ben blij dat ik kon helpen.
 
In de mailtjes die ik kreeg zat er ook één die vroeg haar te helpen miljonair te worden. Nou dat kan ik natuurlijk niet, wat ik heb geantwoord is dat ik alleen kan helpen met de inspiratie en de passie, de rest moet jezelf doen.
Daarnaast zijn er veel emails geweest met andere vragen van hulp, maar ook veel van mensen die gewoon even mailden en van mensen die mee willen helpen om anderen te helpen. Geweldig.
 
Ook krijg ik vaak de vraag wat ik doe. Ik coach mensen die het even moeilijk hebben in een periode. Even niet weten hoe ze uit een situatie moeten komen of niet weten wie ze zijn, waar ze naartoe willen oa. Maar ook geef ik presentatietrainingen en ben ik coach van tientallen ondernemers om meer omzet te halen.
Daarnaast organiseer ik workshops en seminars samen met zeer boeiende trainers.
Mijn eigen missie is om mensen te helpen vanuit hun passie te leven.
 
Nogmaals dank en graag tot heel gauw. Mocht je toch iets hebben wat niet kan wachten dan hoor ik het graag.
 
Veel Plezier en Passie..
 
Pieter Monsma
Wat een reacties op het programma van Naaste Familie! Hartelijk dank!
Hieronder een paar. Indien je iets wil schrijven kun je dat doen naar info@pietermonsma.nl
Hey Pieter,

Wat ik zag vanavond….ik heb speciaal op uitzendinggemist gekeken omdat ik bij een klant zat…..1000% Monsma!!!
Ik zag dat je geroerd was door de mensen en dat je ze zo graag wilde helpen.
Bij het horen van de uitspraak "het financiële middeltje" stonden mijn tenen krom in mijn schoenen en ik heb op het puntje van mijn stoel ( letterlijk) gezeten, en gewacht op het moment dat je ermee kwam.
Ik wist gewoon dat je deze niet aan je voorbij zou laten gaan. Gelukkig bedoelden ze het niet zo.

Ik ben apetrots dat ik kan zeggen dat ik voor jou gewerkt heb en dat ik dingen heb geleerd die me deden begrijpen waar je mee bezig was in de uitzending van Kamphuis.
1000% Monsma is niet zomaar een uitspraak maar geeft weer hoe ik jou zie en ik denk niet alleen ik maar meerdere mensen. Het vertaald de passie, de inzet en de liefde waarmee jij je ding doet.
Erg mooi.

Dat je die midgetgolfbaan nog steeds hebt verwonderde me ook niet. Ik wil haast wedden dat je de vorken van het "hooivorkgooien" nog ergens hebt staan.
Te gek om te zien man.
Ik hoop dat die stichting er komt. Je kunt mensen echt helpen door ze die hengel te reiken i.p.v. de vis. Sterker nog ik weet dat de hengel bij een ieder in de schuur staat of op zolder en je ze alleen even moet leren wanneer het beet is. Jij kunt dat verschil maken man.

Groetjes aan Donna, Jesse en Lonneke

Gerard

 
Hallo Pieter en familie,
 
Zojuist bij toeval naar het programma van Rob Kamphues gekeken, waar jullie gezin geconfronteerd werd met het wel en wee van een gezin uit Hardenberg. We vonden het indrukwekkend en ook bij ons kwam Emile Ratelband naar boven…..maar dan misschien zijn positieve elementen!
 
We zijn een boerengezin met 4 opgroeiende dochters. In 1994 vanuit Nederland verhuisd om hier onze wens om boer te kunnen worden te verwezenlijken.
Inmiddels zijn we hier al weer ruim 16 jaar en zijn we door enkele ongelukkige beslissingen in moeilijk vaarwater terecht gekomen. We hebben in 2007 een bedrijf bijgekocht en in 2008 grond bijgekocht. De prijzen voor onroerend goed zijn gekelderd en de prijzen voor onze produkten zijn niet voldoende om er van te kunnen leven.
 
Gelukkig zijn we in staat over onze situatie te praten met anderen en dat maakt dat we ons redelijk sterk blijven voelen terwijl er toch veel leed verscholen zit.
 
We zijn het er met elkaar over eens dat we zo niet verder willen.
Graag zou ik me ontplooien tot een personal coach voor mensen die hun emoties opkroppen. Op verschillende momenten heb ik gemerkt dat ik in staat ben iets los te maken bij mensen. Misschien zoals jij kunt met positieve energie, ze stimuleren tot het doorhakken van knopen ben ik (klinkt misschien arrogant) in staat mensen te confronteren met zichzelf, ze een spiegel voor te houden waardoor ze gaan nadenken over zichzelf en hun relatie.
Maar…en daarom schrijf ik je voor een tip hoe de beslissing te nemen uit ons huidige bestaan te komen. We zeggen continu tegen elkaar ”life is for living”, maar we doen het niet. Heb je misschien die tip???
 
Groeten

Erna en Wim

dag meneer monsma,
na het [deels ]zien van uw gezin in een kro programma ben ik zo vrij u deze mail te schrijven.
ik ben een voormalig zeer succesvol ondernemer, nu herstellende van een burn out.
de draad van het leven heb ik weer opgepakt, en daar word ik blij van, dat is heel anders geweest.
waar ik echter eerder een vrouw vol passie was kan ik die passie danwel drive nu op geen enkele wijze terugvinden, en in deze herken ik mijzelf niet.
waar ik altijd de motivator was en de motor achter mijn voormalige bedrijf word ik nu als het ware geblokkeerd door mezelf, maar ik kan mijn 'sleutel' niet meer vinden.
zou u mij wellicht kunnen helpen?
een groet vanuit R,
 
r van d

 

 

Hier meer mailtjes uit het verleden. 

Beste Pieter Ik vond voor 't eerst in mijn leven dat ik geconfronteerd werd mijzelf. 
Beangstigend maar daarna bevrijdend; je hebt wat in mij losgemaakt dat nog nooit iemand eerder in mijn leven bij MIJ bereikt heeft. Well done. 
Zal mij concentreren op het fenomeen WAARDERING. 
Heb het gesprek met jou zeer gewaardeerd; zeer bijzonder. 
Ik spreek dan ook mijn hartelijk dank uit. 
Ben al enigszins veranderd doch het heeft tijd nodig.
Inspirerend en tegelijkertijd emotioneel. 
Thanks en tot spoedig ziens.
 
You made it happen; een nieuwe vriend,
 
Jan Bob
 

"I have never met a more enthusiastic person who is fully committed to get a job done and at the same time having so much fun in doing it! I have worked with Pieter for over 5 years and he is one of the best motivators a team can wish. His ability to get the best out of other people means that each member of the team will have a personal profit out of it, not only financially but even more as a person himself."

Ruud Huibers has endorsed your work as National Marketing Director EPac10 at NSA.

 Peter has built the most dynamic and fastest growing network in the Benulux. A farmer by profession, he has the energy of a charging Rhinoceros. He has a remarkable story with so many hilarious reflections.

Jay O'Brien President van NSA Europa

Hieronder de laatste reacties op het Global internet Seminar van 22-24 okt 2010.

 

Eerste reacties op het Global Internet Seminar
 
Beste Pieter,
 
Wat een grandioze 3 dagen waren dit !!
 
Werkelijk veel geleerd, en ga nu mijn al lopende website van Peters Innovatieve Stijl & Promitie artikelen, gestart 2007! Webiste:  www.stijlpro.nl  weer nieuw leven in blazen door artikelen te gaan verkopen via Ebay, ipv gebruik te maken van Google Adwords advertenies !!
Met vriendelijke groet,
  
Alida Peters
 
 
Hallo Pieter,
 
Ik ben super geïnspireerd. Ik heb mijn passie helder.
En hoe ik dit met internetmarketing kan combineren en wat mijn doel hiermee is. Ik hoor graag wat ik kan doen als associate.
Met vriendelijke groet,
 
Tania Vastgoed B.V.
Betty C. Tania-Kalf
 
 
Hi Pieter,
 
Nog bedankt voor dit enerverende weekend! Zeker goede ideeen opgedaan om mee aan de gang te gaan.
 
Met vriendelijke groet,
Ipek Faydali
 
 
Hoi Pieter,
 
Wat een fantastisch weekend was het in Amsterdam! Geweldig georganiseerd zeg! Helaas kon ik vandaag niet, maar vrijdag en zaterdag waren top!
 
Tot snel weer eens!
Jeroen van Berkel
 
Hoi Peter
 
Het was wel een geweldige dag en ik kijk naar morgen
weer uit. Hoe laat begint de forum en hoe laat eindigd
de middag.
 
Bedank voor alles Peter.
Echt, te gek georganiseerd.
 
Veeel liefs
Judith
 
 
Ha Pieter,
 
Complimenten voor het hosten van dit event!!
Ik kon zien dat je met hart en ziel bezig was, wanneer je in de gelegenheid bent wil ik samen met Henk Sariman een afspraak plannen voor het associate traject.
 
Keep up the good work!!
René van Wensen
 
beste pieter,
heel erg bedankt voor deze 3 dagen
het was zeer inspirerend en mindblowing!
zonnige groet,
wendy volger
 
Hallo Pieter,
 
Allereerst een groot compliment voor Jou, Pa en jullie team.
Alles klopte – Het licht, het geluid, de sprekers en de content. Dat de eindtijd van 17.00 uur niet gehaald werd had ik eigenlijk ook niet verwacht. Dat waren bonusuren.
Met vriendelijke groet van
 
Jan Roelof Boerlage
 
Hoi Pieter,
 
Wat een WAANZINNIG leuk en inspirerend weekend heb jij en je team georganiseerd! Echt ontzettend leuk om mee te mogen maken. Nogmaals mijn dank voor de uitnodiging om hier te mogen komen. Ik heb zelf veel ideeën en energie gekregen van alle sprekers en de anderen die er aanwezig waren. Veel notities en to-do dingen staan in mijn moleskine die ik vandaag allemaal ga uitwerken en in ACTIE ga zetten. Echt gaaf. Of zoals tegenwoordig gezegd wordt vet J
 
Voor mij persoonlijk was het ook een soort van mijlpaal omdat ik dit fysiek mee kon maken nadat ik de afgelopen 2 jaar 140 kilo ben afgevallen en getraind heb. Hierdoor kon ik aan alle fysieke “tussendoortjes” mee doen en heb voor het eerst sinds JAREN gedanst! Echt een openbaring dat ik dat weer kan doen. Doordat ik meedeed aan je seminar is dit voor mij werkelijkheid geworden. Thanks daarvoor.
Groetjes,
 
Eric Verberne
Pieter op Facebook
Ontvang gratis de Passiebrief

Laat je inspireren door de Passieboer!

Meldt je hier aan.

Directeur Citro├źn NL over Pieter
Pieter Monsma
"Goed boeren"
"Neem eens hooi op je vork"
"Samen onze passies en talenten delen"
"Een schop onder je kont"
"Je kunt van mij de passie krijgen"
"Geen gezeik, van Passie wordt je rijk"